+39 081 51 61 600
The Kitchen
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard
  • Our kitchen certifies a high-level results, guaranteed by the excellent quality of raw wisely used in order to create and recreate authentic flavors and refined materials.
  • Our Chef Massimiliano Novelli, in concert with its highly skilled brigade and constantly updated, They will ensure the maximum flavor and delicacy in each course.
  • We are also trained to resolve any type of intolerance or food allergy, celiac disease and toxoplasmosis as well as skilled experts of vegetarian or vegan.
  • You'll be spoiled for choice between the typical and modern recipes of the Mediterranean cuisine combined with the flavors of the international one!
Alcuni nostri piatti…
Chef e la sua brigata.
Perline violette con filetto di pomodoro, gamberi di Mazara e cannolicchi.
Cappelli dello chef mantecati al ragu di pescatrice, datterino e cozze tarantine.
Paccheri con pescatrice e frutti di mare.
Fusilli con speck, pomodoro secco e caciocavallo podolico.
Tonnarelli pesce spada, vongole, pistacchio di Bronte e polvere di peperoni cruschi.
Agnolotti ripieni di baccalà, lime e caprino serviti con cozze, pomodorini del piennolo e bottarga di muggine.
Fascina (ricotta e verdurine di stagione) su vellutata del piennolo, salsa basilico e scaglie di ricotta salata
Tournedos di salmone in crosta di papavero su vellutata di patata viola con cestino tropicale con pompelmo rosa e cocco.
Orata in crosta di patate gauffre con salsa bercy, verdurine di campo, grana e noci.
Bauletto di branzino con cuore di crostacei su vellutata di cicerchie.
Tonno rosso con semi di sesamo bianco e battuto di verdure al timo.